P2P

Com baixem continguts d'internet ?

Des d'aquí P2P.

Per la xarxa sensefils (guifi.net) és contraproduent usar programes que usen les xarxes P2P, per això el tenim col·lectivitzat. Fem servir un servidor connectat directament a Internet i és aquest qui es baixa els continguts usant el P2P. Un cop està baixat, tu te la podràs descarregar des del directori (carpeta) P2P.
Això també té l'avantatge que part del que baixem ho anem acumulant a la Sopa de pedres i així hi podem veure pel·lícules sense necessitat de baixar-les d'Internet.
Així doncs, compartim recursos i utilitzem un programa P2P col·lectiu. En aquest cas utilitzem el mldonkey. Per accedir a la gestió del programa clica a Mldonkey
Degut a que hi ha molta gent que l'utilitza, hem creat usuaris per poder limitar les baixades de cada usuari. Per tant, si hi vols accedir demana abans un usuari i contrasenya a enric(at)musaik.net

Ho puc fer servir des d'internet ?

Aquesta és una eïna per usar des de la xarxa sensefils (guifi.net), podràs buscar i començar descàrregues des d'on vulguis: connectant des de internet o sensefils. Però la descarrega del contingut cap al teu ordinador només ho podràs fer des de la xarxa sensefils.

Eines per fer més fàcil l'ús del mldonkey

Mldonkeyfox

Existeix una extensió del Firefox o Iceweasel que és la bomba amb el mldonkey, quan cliques a un enllaç ed2k o magnet de totsrucs.cat o thepiratebay ja t'afegeix les baixades al mldonkey directament.
Així no has de fer res d'especial per baixar les descàrregues, és com si tinguessis el programa P2P instal·lat al teu ordinador, però aquest cas serà molt millor perquè el compartir-lo no hauràs de deixar l'ordinador engegat.
Es diu mldonkeyfox

Gestor de descàrregues: Get

A vegades les descàrregues del directori P2P o de la Sopa de Pedres es tallen perden tota la informació, el gestor de descàrregues assegura que reprèn la descàrrega en cas de que es talli. Així que es bo de fe rservir aquest programari. Podeu fer servir el uGet que és programari lliure.

FlashGot

Serveix per descarregar a través del gestor de descàrregues els enllaços que vulguis. Quan veus els enllaços al nevagador si cliques amb el botó dret pots fer que baixi l'enllaç a través del gestor de descàrregues.

On trobar-ho ?

I per accedir als continguts que ja s'han baixat, clica a P2P
Aquí també hi ha més pel·lícules que encara estant pendents de introduir dins de la base de dades de la Sopa de Pedres, però ja han passat un primer filtre de que el títol es correspon a la pel·lícula i es veu i se sent bé: Pendents de Classificar

Si vols pujar material, cal que utilitzis un programa ftp i clicant a l'enllaç: Ftp a la Sopa de Pedres